Grip Saç Bandı – Barber Mood

Grip Saç Bandı %100 pamuk kumaştan yapılmıştır. Kalitelidir. Boya akıtmaz ve yıpranmaz. Kolay temizlenir ve hızlı kurur. Uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar.

Grip Saç Bandı
Grip Saç Bandı

Barber Mood olarak; 500.000 adet penuar ve önlük üretim kapasitesine sahibiz. Firmamız fabrikasında; berber önlüğü, penuar, kuaför önlüğü, baskılı penuar, saç kesim penuarı, fön penuarı, kişiye özel kuaför önlüğü, boya penuarı ve bayan kuaför önlüklerini üreten Türkiye’ nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Müşterilerinin yanı sıra çalışanları, iş ortakları ve hatta rakipleri için bir tutkuya dönüşecek sınıfının en iyisi markaları bünyesinde barındıran Barber Mood üretim yaptığı alanda küresel bir oyuncu olma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır.

Penuarlar; düz, baskılı, fön için, çocuklara özel veya özel ihtiyaçlara göre üretilen bir ürün olmuştur. Çoğu berber ve kuaför kendi logolarını baskılı hale getirerek kendi firmasına özel penuar talep edebilmektedir.

Ürettiğimiz bazı Saç Tutturucu ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Müşterilerinizi memnun eden anlayışla, salonunuza tarz katabilen öncü, yenilikçi ve diğer hiç bir ürüne benzemeyen ürünlerle mutlu edin.

Grip Saç Bandı Hakkında

Ürünümüz son sistem teknolojiler ile üretilmektedir. Fabrikamızda özenle hazırlanan baskı ve tasarımlarımız ile kaliteli ürün üretimi yapıyoruz. Ürünlerimizin renklerinde, baskılarında ve kumaşında hiçbir sorun yaşamazsınız.

Yerli üretim yapan firmamız tüm üretimlerini yurt içi ve yurt dışında bulunan ülkelere ihraç etmektedir.

Tekstil adına bulabileceğiniz tüm ürünler Barber Mood ‘da sizlerle…

Barber Mood sadece bir ürün üretip satışını yapmaz. Daha fazla kullanım kolaylığı ve tarz ürünler üretir. Uygun maliyetli ve hızlı gönderim yapabilmektedir. Kendi fabrikasında üretim yapan bir firma her zaman diğer rakiplere oranla daha uygun fiyatlar ve bol çeşit sunabilir. Barber Mood’ un üretim yaptığı diğer ürün kategorileri ise; Boya Önlükleri, Çocuk Penuarı, Berber & Kuaför Havlusu, Özel Baskılı Kapşonlu Sweet, Kimono Personel Önlüğü, Kot ve Deri Önlük, Berber ve Kuaför Makaslıkları, Penuar, Saç Tutturucu, Tarama Penuarı, Berber ve Kuaförler için özel baskılı Tişört ve Vantuzlu Penuar bunlardan bazılarıdır.