Barber Mood Penuar Serisi

Barber Mood Penuar üretiminde her zaman Barber Mood imzasını taşır. Bu kalite demektir. Yıpranmaz, boya akıtmaz, su itici özelliğe sahiptir. Üzerine bir damla su düştüğünde asla suyu çekmeyecek ve kolay temizlenebilme özelliği sunacaktır.

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır. Tek kullanımlık modelleri de mevcuttur.

Barber Mood Penuar Ürünleri

Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel ürünlerdir. Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir ürünler üretiyoruz. Ürünlerimiz polyester ürün kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler. Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür. Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Kırılmaz kopçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Su itici özelliği olan mikro kumaşı ile daha kolay temizlenir. Hava geçirme özelliğine sahip ve terleme yapmayan kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler.

Ürünümüzde penuar kenarları özenle dikilir. İsminize veya firmanıza özel olarak hazırlayabildiğimiz ürünü istediğiniz özellikte ve firma logosu ile hazırlayabiliyoruz.

Tüm ürünlerimize “Penuar Sepeti” resmi satış sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Barber Mood Penuar Üretimi

Tarafımızdan yapılan özel baskı ve desenler ona estetik bir görünüm katar. Barber Mood Penuar serimiz %100 Polyesterden oluşmaktadır.

Barber Mood Penuar Modelleri ve  Ürünleri
Barber Mood özel üretim penuarlarından sadece bir tanesi…

Barber Mood penuar serisi ürünlerimizin etrafı overlok dikişi ile dikilmiştir. Yaka kısmı ince biyeli ve özel olarak imal edilmiş kırılmaz tutturma aparatı sayesinde her boyun ölçüsüne de uyumludur.

TÜM MODELLERİ İNCELE

Ürün Ölçüleri

En: 110 CM
Boy: 148 CM

Barber Mood sadece bir ürün üretip satışını yapmaz. Daha fazla kullanım kolaylığı ve tarz ürünler üretir. Uygun maliyetli ve hızlı gönderim yapabilmektedir. Kendi fabrikasında üretim yapan bir firma her zaman diğer rakiplere oranla daha uygun fiyatlar ve bol çeşit sunabilir. Barber Mood’ un üretim yaptığı diğer ürün kategorileri ise; Boya Önlüğü, Çocuk Penuarı, Berber & Kuaför Havlusu, Özel Baskılı Kapşonlu Sweet, Kimono Personel Önlüğü, Kot ve Deri Önlük, Berber ve Kuaför Makaslıkları, Penuar, Saç Tutturucu, Tarama Penuarı, Berber ve Kuaförler için özel baskılı Tişört ve Vantuzlu Penuar bunlardan bazılarıdır.