Çocuk Penuarları Üretimi

Çocuk penuarları ürününü firmamız entegre tesisleri ile kendi fabrikasında yapabilen, Türkiye’nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Çocukların algısını ve ufkunu geliştirici özel tasarım çocuk penuarları ile onlar için tıraş bir eğlenceye dönüşecek. Çocukları anlamak için çocukların dünyasına adım atmamız gerekir. Her çocuk kafasının üstünde ses çıkaran ve dökülen saçları için ağlayabilir 🙂 Fakat dikkatlerini bir süper kahraman ile veya bir çizgi film karakteri ile toplayabilirsiniz.

Barber Mood markamız çocukları unutmadı ve yeni çocuk penuarları için satış sitesinden sipariş almaya başladı. Çocuklar için renkli ve bir o kadar farklı modellerimiz ile onlar için tıraş bir eğlence olurken sizler de rahatlıkla tıraşınızı yapabilirsiniz.

Çocuk Penuarları
Çocuk Penuarları

Çocuk Penuarları

Özel temalı birbirinden farklı tasarım ve renklere sahip penuarlarımız kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür. Çocukların ilgisini çekebilen ve meraklı gözlerle anlamaya ve hayal kurmaya başladığı bir penuar ile siz de rahatça tıraşınızı yapabilirsiniz. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler.

HEMEN SATIN AL

Çocuk penuarı ürünlerimiz vücuda zararlı hiçbir madde içermez. Çocukların ilgisini çekebilecek her türlü model üretimini yapabiliyoruz.

Çocuk Penuarı Ürün Özellikleri ve Ölçüleri

Ürünlerimiz %100 Polyesterdir. Tüm etrafı biyelidir. Yaka kısmı ince biyeli ve özel olarak imal edilmiş kırılmaz tutturma aparatı sayesinde her boyun ölçüsüne uyumludur. Ürünü istediğiniz kadar yıkayabilirsiniz. Kaliteli, baskısı çıkmayan ve akmayan boyamaya sahiptir.

En: 120 CM
Boy: 90 CM

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır.

Penuarlar; düz, baskılı, fön için, çocuklara özel veya özel ihtiyaçlara göre üretilen bir ürün olmuştur. Çoğu berber ve kuaför kendi logolarını baskılı hale getirerek kendi firmasına özel penuar talep edebilmektedir.

Müşterilerinizi memnun eden anlayışla, salonunuza tarz katabilen öncü, yenilikçi ve diğer hiç bir ürüne benzemeyen ürünlerle mutlu edin.