Uzay Temalı Çocuk Penuarı

Uzay temalı çocuk penuarı ürününü firmamız entegre tesisleri ile kendi fabrikasında yapabilen, Türkiye’nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Çocukların algısını ve ufkunu geliştirici özel tasarım penuarlarımız ile tıraş onlarla eğlenceli gelecek.

Bu ürünlere “Çocuk Penuarları” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Çocukların bazen tıraşa ilgisi düşük olabilir. Bazen tedirgin olabilir. Hepimiz çocuk olduk ve ilgimizi bir şeyler çektiğinde dalıp gideriz. Çocuklar tıraşlarını olurken hayal dünyalarına dokunmak için boya atmayan penuarlar ürettik. Bu ürünlerimiz tüm çocuklar içindir.

Çocuk Penuarı Ürünleri

Özel temalı birbirinden farklı tasarım ve renklere sahip penuarlarımız kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür. Çocukların ilgisini çekebilen ve meraklı gözlerle anlamaya ve hayal kurmaya başladığı bir penuar ile siz de rahatça traşınızı yapabilirsiniz. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler.

HEMEN SATIN AL

Özel temalı çocuk penuar ürünleri vücuda zararlı hiçbir madde içermez. Çocukların ilgisini çekebilecek her türlü model üretimimizi yapabiliyoruz.

Penuar Ürünleri Satış Sayfamız Açıldı!

Penuar ürünlerimizi sizler için tek çatı altında topladık. Yüzlerce seçenek ve özel tasarım sizleri bekliyor. Logonuzu bize gönderin. Biz seçtiğiniz berber önlüğüne yüksek kalitede baskısını yapalım.

Penuar Sepeti Logo
Penuar Sepeti Resmi Satış Sayfası penuarsepeti.com penuar ve berber malzemeleri güvenli satış sayfamız

Ürünümüz son sistem teknolojiler ile üretilmektedir. Fabrikamızda özenle hazırlanan baskı ve tasarımlarımız ile kaliteli ürün üretimi yapıyoruz. Ürünlerimizin renklerinde, baskılarında ve kumaşında hiçbir sorun yaşamazsınız.

Çocuklara İçin Uzay Temalı Çocuk Penuarı ürünü %100 polyesterden yapılmıştır. Kalitelidir. Boya akıtmaz ve yıpranmaz. Kolay temizlenir. Uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar.

Yerli üretim yapan firmamız tüm üretimlerini yurt içi ve yurt dışında bulunan ülkelere ihraç etmektedir.

Barber Mood sadece bir ürün üretip satışını yapmaz. Daha fazla kullanım kolaylığı ve tarz ürünler üretir. Uygun maliyetli ve hızlı gönderim yapabilmektedir. Kendi fabrikasında üretim yapan bir firma her zaman diğer rakiplere oranla daha uygun fiyatlar ve bol çeşit sunabilir. Barber Mood’ un üretim yaptığı diğer ürün kategorileri ise; Boya Önlüğü, Çocuk Penuarı, Berber & Kuaför Havlusu, Özel Baskılı Kapşonlu Sweet, Kimono Personel Önlüğü, Kot ve Deri Önlük, Berber ve Kuaför Makaslıkları, Penuar, Saç Tutturucu, Tarama Penuarı, Berber ve Kuaförler için özel baskılı Tişört ve Vantuzlu Penuar bunlardan bazılarıdır.

Tekstil adına bulabileceğiniz tüm ürünler Barber Mood ‘da sizlerle…