Kuaför Toptancısı

Kuaför toptancısı olan Barber Mood ürününü kendi fabrikasında yapabilen, Türkiye’nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Firmamız kuaför toptancısı olarak penuarların tasarım üretim ve dikim işlemlerine kadar tüm süreçleri yürütür. Penuar modellerimiz birbirinden farklı ve yüksek kaliteli ürünlerdir. Toptan penuar almak isteyen müşterilerimizi bizi aramaya davet ediyoruz.

Sizin için en uygun fiyatı telefondan sadece 10 sn içinde öğrenebilirsiniz.

HEMEN TOPTAN FİYAT AL

Kuaför Toptancısı Çocuk Penuarları
Toptan Çocuk Penuarı ve Kaliteli Berber Önlükleri bulabileceğiniz satış sitemiz, penuarsepeti.com

Kuaför Toptancısı Barber Mood

Yüzlerce farklı seçenek arasından dilediğinizi sipariş verebilirsiniz. Toptan alımlar için bizi aramayı unutmayınız. Barber Mood bugüne kadar bir çok kuaföre malzeme desteği sağlamıştır.

Ünlü Futbolcuların Tercihi Barber Mood

%100 Mikro Polyester kumaştan imal edilmiştir. Su iticilik apresi ile kaplanmıştır. Gramajı 90 g/m2’dir. Eni 90 cm boyu 120 cm ebatlarında olup, ürün etrafı tamamen biyelidir. Yaka kısmı ince biyeli ve özel olarak imal edilmiş kırılmaz tutturma kopçalıdır. Tüm Boyun ölçüsüne uyumludur. Çıkmayan baskı özelliği ile istendiği zaman yıkanabilir uzun ömürlüdür.

Ürünümüz son sistem teknolojiler ile üretilmektedir. Fabrikamızda özenle hazırlanan baskı ve tasarımlarımız ile kaliteli ürün üretimi yapıyoruz. Ürünlerimizin renklerinde, baskılarında ve kumaşında hiçbir sorun yaşamazsınız.

Kuaför Toptancısı Barber Mood ürünleri kalitelidir. %100 polyesterden yapılmıştır. Kalitelidir. Boya akıtmaz ve yıpranmaz. Kolay temizlenir. Uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar.

Yerli üretim yapan firmamız tüm üretimlerini yurt içi ve yurt dışında bulunan ülkelere ihraç etmektedir.

Tekstil adına bulabileceğiniz tüm ürünler Barber Mood ‘da sizlerle…