Penuar Modelleri 360 Derece

Penuar modelleri için Barber Mood sizlere en güzel penuar modellerini gösteriyor. Birbirinden farklı modellerimizi incelediniz mi?

Sizin için hazırladığımız penuar modellerimizi 360 derece açı ile görebilirsiniz.

360 Dereceli Ürünlerimiz

Tüm ürünlerimizin etrafı biyelidir. Kırılmaz kopçalı, lastikli yaka ve çıkmayan uzun ömürlü baskı ile sektörün öncüsü Barber Mood sizlere ürünlerinin tümünü görmenizi sağlıyor.

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir tıraş önlüğüdür. Tek kullanımlık modelleri de mevcuttur.

Penuarlar; düz, baskılı, fön için, çocuklara özel veya özel ihtiyaçlara göre üretilen bir ürün olmuştur. Çoğu berber ve kuaför kendi logolarını baskılı hale getirerek kendi firmasına özel penuar talep edebilmektedir.

Müşterilerinizi memnun eden anlayışla, salonunuza tarz katabilen öncü, yenilikçi ve diğer hiç bir ürüne benzemeyen ürünlerle mutlu edin.

HEMEN SATIN AL

Penuar Modelleri Olan Satış Sayfamız Açıldı!

Penuar modellerimizi sizler için tek çatı altında topladık. Yüzlerce seçenek ve özel tasarım sizleri bekliyor. Logonuzu bize gönderin. Biz seçtiğiniz berber önlüğüne yüksek kalitede baskısını yapalım.

Penuar Modelleri Hakkında

Tüm penuar modellerimiz kendi fabrikamızda üretilir. Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Polyester ürün kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler. Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür.

Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Kırılmaz kopçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Su itici özelliği olan mikro kumaşı ile daha kolay temizlenir. Hava geçirme özelliğine sahip ve terleme yapmayan kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler.

Ürünümüzde penuar kenarları özenle dikilir. İsminize veya firmanıza özel olarak hazırlayabildiğimiz ürünü istediğiniz özellikte ve firma logosu ile hazırlayabiliyoruz.

Yerli üretim yapan firmamız tüm üretimlerini yurt içi ve yurt dışında bulunan ülkelere ihraç etmektedir.

Tekstil adına bulabileceğiniz tüm ürünler Barber Mood ‘da sizlerle…