Penuar Toptancısı Berber Toptancısı

Penuar toptancı olarak ürünlerimiz firmamızın entegre tesisleri ile kendi fabrikasında yapılabilen, Türkiye’nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Penuar Toptancısı Berber Toptancısı
Ürünlerimizi daha iyi bir deneyim için yeniledik. Toptan penuar alımları için tıklayınız.

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır. Tek kullanımlık modelleri de mevcuttur.

Penuar Toptancısı Neler Sunar?

Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür. Tarzınızı en içten yansıtan popüler ürünler üretiyoruz. Polyester ürün kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler toptan sipariş vererek rahatlıkla kullanabilirler. Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür.

Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Kırılmaz kopçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Su itici özelliği olan mikro kumaşı ile daha kolay temizlenir. Hava geçirme özelliğine sahip ve terleme yapmayan kumaşlardan yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler.

Ürünümüzde penuar kenarları özenle dikilir. İsminize veya firmanıza özel olarak hazırlayabildiğimiz ürünü istediğiniz özellikte ve firma logosu ile hazırlayabiliyoruz.

Penuar Toptancısı Olarak Ürünlerimiz İçin Satış Sayfamız Açıldı!

Penuar ürünlerimizi sizler için tek çatı altında topladık. Yüzlerce seçenek ve özel tasarım sizleri bekliyor. Toptan siparişlerinizi bize ulaşarak verebileceğiniz gibi satış sitemiz üzerinden de ulaşabilirsiniz. Logonuzu bize gönderin. Biz seçtiğiniz berber önlüğüne yüksek kalitede baskısını yapalım.

Penuar Sepeti Logo
Penuar Sepeti Resmi Satış Sayfası – penuarsepeti.com penuar ve berber malzemeleri güvenli satış sayfamız