Tek Kullanımlık Berber Önlüğü (Penuar)

Tek Kullanımlık Berber Önlüğü ile sağlık önlemlerini almaya başlamalısınız. Çünkü ortak kullanıma sahip olan eski berber penuarları risk barındırmaktaydı.

Çok öncelerden müşteriler berber veya kuaförlerine gittiklerinde “Acaba penuar temiz mi?, Yeni mi yıkanmış?, Berber önlüğü neden temiz kokmuyor?” gibi sorular geçebiliyordu.

Bu büyük bir sorun olarak karşımıza 2019 yıl sonunda ortaya çıktı. COVID-19 salgını ile insanlara birebir temas eden iş yerlerinde koruma ve korunma şartları açıklandı.

Eldiven, maske, temizlik ve mesafe koşulları uygulanabilir en önemli şartlar olmuştur. Bu şartların sağlık için önemli olduğu bir gerçektir.

Bu koşulları berber ve kuaförler Tek Kullanımlık Berber Önlüğü ile sağlamaktadır.

Tek Kullanımlık Berber Önlüğü Tam açık hali
Tek Kullanımlık Berber Önlüğü resmi. 25’li paket halinde gönderilmektedir.
Tek Kullanımlık Berber Önlüğü paketli gönderim hali
Tek Kullanımlık Berber Önlüğü paketli halde gönderilir.
Tek Kullanımlık Berber Önlüğü kumaş yapısı
Tek Kullanımlık Berber Önlüğü ‘nün kumaş dokusu…

Tek Kullanımlık Berber Önlüğü Neden Kullanılır?

Barber Mood olarak ürettiğimiz ürünler Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerdiği özel yapılı kumaşlardan üretilmektedir.

Ürün naylon malzeme ihtiva etmemektedir. Bu nedenle müşterileri asla rahatsız etmez. Aynı zamanda hava alabilen tela kumaştan üretilmiş olup boyundan iğne ile tutturulmaktadır.

Berber önlüğü içerisinde 25 adet bulunmaktadır. üretim bandından şeffaf paketler ile ambalajlanıp gönderilmektedir.

Bu ürünü satın almak için sizi satış sitemiz olan Penuar Sepeti sitemize davet ediyoruz.

Sağlık koşulları nedeniyle üretilen tek kullanıma sahip penuarlarımız herkese özel kullanım imkanı sağlayan yapıda üretilir. Aynı zamanda bir kişi için kullanıldığı için sağlık koşullarına uygundur.

Dünya’ nın tamamını etkileyen virüs nedeniyle berber ve kuaförlerin kullanması zorunluluğu getirilmiştir.

Daha öncelerden bilindiği üzere fön penuarları, boya önlükleri ve berber önlüğü ürünleri kişiden kişiye bazen yüzeysel bazen yüksek derecede yıkama yapılarak temizleniyordu.

Penuar Ürününün Ölçüleri

Boy: 130 CM
En: 100 CM

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır.

Penuar kullanımının amacı; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır. Bir ürünün antistatik olması oldukça önemlidir. Aksi halde saç veya sakallar kumaşa yapışır.

Diğer penuar ürünlerimizi görmek için sitemizdeki Penuar / Cape sayfasına bekliyoruz.

Penuarlar; düz, baskılı, fön için, çocuklara özel veya özel ihtiyaçlara göre üretilen bir ürün olmuştur. Çoğu berber ve kuaför kendi logolarını baskılı hale getirerek kendi firmasına özel penuar talep edebilmektedir.

Barber Mood sadece bir ürün üretip satışını yapmaz. Daha fazla kullanım kolaylığı ve tarz ürünler üretir. Uygun maliyetli ve hızlı gönderim yapabilmektedir. Kendi fabrikasında üretim yapan bir firma her zaman diğer rakiplere oranla daha uygun fiyatlar ve bol çeşit sunabilir. Barber Mood’ un üretim yaptığı diğer ürün kategorileri ise; Boya Önlüğü, Çocuk Penuarı, Berber & Kuaför Havlusu, Özel Baskılı Kapşonlu Sweet, Kimono Personel Önlüğü, Kot ve Deri Önlük, Berber ve Kuaför Makaslıkları, Penuar, Saç Tutturucu, Tarama Penuarı, Berber ve Kuaförler için özel baskılı Tişört ve Vantuzlu Penuar bunlardan bazılarıdır.