Vantuzlu Penuar Ürünleri Özel Üretim Berber Önlüğü

Vantuzlu Penuar ürününü firmamız entegre tesisleri ile kendi fabrikasında yapabilen, Türkiye’nin ilk ve tek üretici firmasıdır.

Vantuzlu Penuar ürünleri, berber önlüğü
Vantuzlu Penuar ürünlerimizi daha iyi bir deneyim için yeniledik.

Penuar Nedir?

Penuar; berber ve kuaförlerde kullanılan saç, sakal veya fön işlemlerinde müşterinin üstünün kirlenmemesi için üretilen özel bir kumaştır. Tek kullanımlık modelleri de mevcuttur.

Vantuzlu Penuar Nasıl Yapılır?

Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilen özel bir üründür. Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Polyester ürün kumaşından yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilirler. Ürünlerimiz kendi fabrikamızda üretilir. Tarzınızı en içten yansıtan popüler bir üründür. Kırılmaz kopçaları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar.

Su itici özelliği olan mikro kumaşı ile daha kolay temizlenir. Hava geçirme özelliğine sahip ve terleme yapmayan kumaştan yapılır. Ürünümüzü kuaför ve berberler rahatlıkla kullanabilmektedirler.

Ürünümüzde penuar kenarları özenle dikilir. İsminize veya firmanıza özel olarak hazırlayabildiğimiz ürünü istediğiniz özellikte ve firma logosu ile hazırlayabiliyoruz.

Bu ürünlere “Vantuzlu Penuar” bölümünden ulaşabilirsiniz.

Penuar Ürünleri Satış Sayfamız Açıldı!

Penuar ürünlerimizi sizler için tek çatı altında topladık. Yüzlerce seçenek ve özel tasarım sizleri bekliyor. Logonuzu bize gönderin. Biz seçtiğiniz berber önlüğüne yüksek kalitede baskı yapalım.

Penuar Sepeti Logo
Penuar Sepeti Resmi Satış Sayfası penuarsepeti.com penuar ve berber malzemeleri güvenli satış sayfamız